Jobbe i NOFO?

Om arbeidsgiveren

Norsk Oljevernforening For Operatørselskap (NOFO) administrerer og koordinerer oljevernberedskapen for operatørselskapene på norsk sokkel.
For tiden gjelder dette mer enn 20 oljeselskaper. Gjennom forskning og utvikling, opplæring, trening og øvelser medvirker vi til en kontinuerlig forbedring av metoder, utstyr, teknologi og operasjon innen et sterkt voksende ansvarsområde.

NOFOs visjon er å være en anerkjent, ledende, effektiv og robust oljevernorganisasjon. NOFO råder over betydelige ressurser som gjennom omfattende kursing og øvelser skal sikre at oljevernberedskapen til enhver tid er i samsvar med operatørenes behov og beredskapsplaner.

NOFO holder til i tidsriktige lokaler på Forus og i Hammerfest; - med en moderne utrustet beredskapssentral på Forus.

Ledige stillinger: 

Rådgiver teknisk maritim
Du skal utføre teknisk inspeksjon av offshore fartøy ihht. NOFO standard. Du har god forståelse av systemer, vant til å lese tegninger/spesifikasjoner og du kan gjerne bidra på design og utvikling.  Les stillingen på Finn.no

Operasjonsrådgiver marin
Du skal jobbe med å planlegge, gjennomføre og evaluere fartøysøvelser. Du er systematisk anlagt og forholder deg enkelt til ulike systemer. Les stillingen på Finn.no