Jobbe i NOFO?

NOFO har en liten, men kompetent stab.

Beredskapsdirektør 

Vil du være med å lede og videreutvikle oljevernberedskapen i Norge?

NOFO skal ivareta oljeindustriens behov for oljevernberedskap på norsk kontinentalsokkel. Vi søker nå en leder som motiveres av å ha det overordnede ansvar for Beredskapsavdelingen.

Du må kunne tenke strategisk og fremtidsrettet og ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, spesielt med tanke på oppfølging av NOFOs store kontaktflate mot operatørselskapene, leverandører, myndigheter og nettverk.

Vi søker deg som har bred relevant erfaring som leder (minimum 5 år) fra en kompetanseorganisasjon, erfaring med beredskapsarbeid og relevant utdannelse fra universitetet eller høyskole. Du må være selvstendig og målrettet samtidig som du engasjerer. Vi ser etter en relasjonsleder som vil inspirere avdelingens ansatte.

Vi tilbyr en utfordrende stilling i en spennende organisasjon med høy kompetanse,
og til konkurransedyktige betingelser. Noe reising må påberegnes.
Stillingen rapporterer til administrerende direktør.
 
Ta gjerne kontakt med Mercuri Urval v/Tone B.F. Berthelsen, tlf 975 59 040 eller Maria Barrera Stenersen, tlf 975 59 047 om du har spørsmål som kan danne grunnlag for en uforpliktende samtale. Administrerende direktør Leif Joar Kvamme i NOFO kan også kontaktes, tlf 484 02 333.
Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.mercuriurval.no snarest, og senest innen 15. mai. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Om arbeidsgiveren

NOFO (Norsk Oljevernforening For Operatørselskap) er en medlemsorganisasjon for operatørselskap på norsk sokkel. Vår hovedoppgave er å oppfylle medlemmenes behov for en effektiv og robust oljevernberedskap. Vi sikrer at oljevernberedskapen til enhver tid er dimensjonert i samsvar med operatørenes behov og beredskapsplaner.

NOFO forbedrer oljevernberedskapen gjennom utvikling og implementering av ny teknologi. Vi ivaretar kursing, beredskap og teknologiutvikling på vegne av operatørselskapene. 

NOFO ble etablert i 1978, og har 40-års jubileum i år. For nærmere info, se www.nofo.no.

Sektor
Privat
Lederkategori
Direktør
Sted
VASSBOTNEN 1
4313 Sandnes
Bransje
Maritim og offshore
Olje og gass
Stillingsfunksjon
HMS / HMS
Ledelse / Ledelse
Sikkerhet / Sikkerhet